Servicii și Facilități

FOOD & DRINKS

Știm cu toții că atunci când te distrezi și ai o activitate fizică intensă riști să rămâi “fără baterii”!
Ne-am gândit și la asta, de aceea ți-am pregătit o zonă dedicată unde îți punem la dispoziție cu meniuri variate de mâncare.

Cafea? Un cocktail sau chiar înghețată? La noi le găsiți pe toate.

Tot ce trebuie să faci este să vii să le incerci.

VESTIARE & DUȘURI

La Water Park Otopeni, nu trebuie să-ți faci griji despre siguranța obiectelor tale personale. Ai la dispoziție vestiare dotate cu încuietori, poți să alegi chiar și un seif cu cifru electronic.

Vrei să te bucuri de un duș răcoritor între două distracții sau la finalul unei zile pline de soare și senzații tari? La noi găsești cu ușurință o cabină de duș, fie în vestiar sau în park.

SUMMER SHOP

Ți-ai uitat ochelarii de soare acasă? Cel mic vrea să învețe să înoate și nu aveți colacul cu voi? Nu ai de ce să- ți faci griji.

La Summer Shop găsești tot ce ai nevoie pentru o escapadă plină de soare, adrenalină și momente de relaxare la piscină, de la costume de baie și loțiuni de protecție solară la aripioare de înot, mingi și căști de înot.

FIRST AID

Siguranța ta și a celor dragi sunt pe mâni bune la fiecare pas.

Clinica Medikali asigură un punct de prim ajutor dotat cu echipamente avansate de asistență medicală de urgență, inclusiv defibrilator automatic, pulsoximetru pentru măsurarea pulsului și a saturației de oxigen din sânge, un aparat de electrocardiogramă și o sursă de oxigen.

Medici și asistente cu experiență în prim ajutor și reacții de urgență sunt pregățiti să intervină rapid și eficient în orice situație, pentru a lua măsuri imediate.

 

SALVAMARI

Știm cât de important este să te simți în siguranță și să te poți bucura de distracție în voie. Salvamarii noștri sunt aici pentru tine, pregătiți să intervină atunci când este nevoie să îți ofere cele mai bune sfaturi.

La Water Park Otopeni, te bucuri în siguranță de o escapadă plină de distracție și aventură alături de familie și prieteni.

PARCARE

Știai că la Water Park Otopeni este foarte ușor să găsești un loc de parcare?

În imediata vecinătate, ai acces rapid la 520 de locuri de parcare, supravegheate video non-stop, unde mașina ta este în siguranță pe toată durata vizitei în parcul nostru acvatic.

Bucură-te de o zi plină de soare, aventură și distracție!