Atracțiile Happy Land

Racer Slide​

Îți place să fii învingător? Vino cu încă 5 prieteni să te întreci la Water Park! Toboganul Racer îți oferă posibilitatea să te poți întrece cu încă 5 persoane în același timp. O să ai parte de 28 metri de adrenalină. Totul este strategie, tactică și auto-control destinat atât copiilor, cât și adulților.

Înscrie-te în competiție!

Turbo Slide

Dorești o experiență unică și plină de adrenalină? Dacă răspunsul tău este “Da”, Turbo Slide te așteaptă. Coborârea pe acest tobogan se face printr-un tub deschis, spiralat, cu diametrul de 700 mm, cu cădere de la 6 metri înălțime, pe un colac pentru una sau două persoane, într-o piscină cu o adâncime de 1.1 metri.

Trăiește momente unice

Super Ride Slide


Dacă vrei să ai parte de o întrecere la o viteză amețitoare, trebuie să încerci noul tobogan Super Ride. Te așteptăm să îmblânzești bestia, lungă de 28 metri, cu 3 cocoașe, care se înalță de la 7 metri.


Ai trecut de nivelul întâi? Atunci cu siguranță le vei încerca și pe celelalte.

Îmblânzește bestia

Twister Slide

Senzațiile tari sunt oferite de toboganul Twister. Alunecarea rapidă oferită de colacii speciali, printr-un tub închis, cu diametrul de 1430 mm, cu pornire de la 8.9 metri, cele 3 răsuciri și încolăciri, pe o distanță de 73 metri fac adrenalina să ajungă acolo unde trebuie. Toboganul Twister îți va oferi o senzație unică.

Simte adrenalina

Kamikaze Slide

În traducere brută “Vânt Divin”, este distracția supremă pentru cei mai curajoși dintre noi. Vrei să simți că trăiești? Vrei ca adrenalina să atingă cote maxime? Atunci trebuie să testezi toboganele Kamikaze, cu grad de dificultate ridicat unde piste deschise cu o lățime de 700 mm, coboară de la o înălțime de 12 metri în unghi de 40 grade.

Depășește-ți limitele

Splash Crash Slide

Emoțiile, suspansul, adrenalina și senzațiile tari încep la toboganul Splash Crash. Startul se dă din Vârful Muntelui Distracțiilor. Coborârea spectaculoasă oferită de toboganul de 44 metri lungime cu înclinare de 18 grade, te conduce într-o pâlnie cu un diametru de 5 metri, la baza căreia se află piscina de aterizare.

Lasă-te în voia adrenalinei

Anaconda, Cobra, Vipera si Crotalul

În vârful Muntelui Distracțiilor, unde Anaconda se încolăcește cu Cobra, Vipera și Crotalul, este distracția SUPREMĂ. Printre răsucirile Anacondei și ale Viperei, te poți pierde, pe o lungime de 88 metri. Cele 4 răsuciri îți provoacă fiori, pentru ca într-un final să fii aruncat în piscină.

Trăiește aventura

Screamer Slide

O coborâre bruscă și spectaculoasă este oferită de toboganul Screamer, cu plecare de la 9 metri înălțime, cu unghi de 40 grade, și lungime de rulare de 29 metri într-o piscină cu o adâncime de 1.1 metri.

În vârful muntelui adrenalina te așteaptă.

Testează-ți limitele

Bucură-te de o zi plină de soare, aventură și distracție!