Piscine

Splash Pool

Este zona care îți captează privirea de cum ai intrat în Water Park!

Dacă dorești să te bucuri de un masaj răcoritor cu apă, trebuie să străbați cele 7 cercuri colorate, să te supui celor 4 găletușe colorate precum și stropilor cernuți de florile multicolore! Curaj! Arată-le cât de neînfricat ești!

Răcorește-te în piscină

Quiet Pool

Așa cum îi spune și numele, această piscină este relaxantă, amplasată într-o arie mai liniștită a Water Park. Suntem convinși că cei 152 de metri pătrați ai bazinului vă vor aduce liniștea mult dorită și vă vor face să uitați de stresul cotidian. O băutură răcoritoare va desăvârși atmosfera de vacanță!

Relaxează-te la soare

Lazy River

Nu e Bistrița cea tumultoasă! E al nostru Lazy River, cel molcom și prietenos! În loc de plute, îți punem la dispoziție colace gigantice, moi și colorate. Ți-am pregătit un traseu de 175 de metri, cu o adâncime de 1 metru, pentru a te distra și simți în deplină siguranță!

Alege momente de răsfăț

Rino’s Pool

Este locul unde amfitrionul WATER PARK, simpaticul și fotogenicul Rino, își are locul de joacă. Bazinul de 350 de metri pătrați și cu adâncime progresivă de pâna la 1.4 metri, este locul ideal pentru cei mici …și cei mari! Locul ideal de bălăceală și voie bună, generator de amintiri colorate și însorite, în care Rino este mereu pregătit pentru sesiuni foto „la minut”! Zâmbiți vă rog!

Întâlnește-l pe Rino

Fun Pool

Bijuteria Coroanei! Este cea mai mare piscină din Water Park, cu o suprafață de 390 de metri pătrați, și care comunica cu molcomul Lazy River. Atracția acesteia este Podul plutitor, ce-ți va pune la încercare spiritul de aventură și …balansul! Convinge-te singur, urcă-te pe pod și arată-le ce poți!

Distrează-te alături de cei dragi

Bucură-te de o zi plină de soare, aventură și distracție!