Întrebări frecvente

Preturile la intrarea in parcul acvatic, difera in functie de ziua din saptamana si de inaltimea pe care o ai, iar daca esti elev sau student, iti punem la dispozitie tarife preferentiale. Mai multe informatii despre taxa de intrare poti gasi si aici.

In incinta parcului, este interzis accesul cu produse alimentare sau orice tip de bauturi aduse din exterior. Toti vizitatorii care vor avea asemenea produse asupra lor, vor fi invitati sa le depoziteze in spatiile personale din afara parcului de distractii. Regula este valabila si pentru petrecerile aniversare.

Water Park Otopeni nu permite accesul cu lazi frigorifice. De asemenea este interzis accesul persoanelor sub influenta alcoolului, sau a oricarei substante interzise. Toate aceste persoane vor fi evacuate din incinta parcului.

Pentru o buna desfasurare a activitatilor de distractii, in interiorul Water Park Otopeni, nu este permis accesul cu animale de companie. Dorim ca toti vizitatorii sa dispuna de o atmosfera placuta, intr-un cadru ambiental, fara a li se crea vreun disconfort.

NU sunt acceptate tinutele nud sau topless. De asemenea, slipul barbatesc tip “tanga” precum si comportamentele indecente sunt interzise.

Sezlongurile, umbrelele si colacii sunt puse la dispozitia vizitatorilor in mod gratuit, in limita disponibilitatii. Colacii vor fi folositi exclusiv in piscine si pe toboganele special amenajate.

Cardurile ce au gratuitati de orice fel nu sunt valabile in zilele de sambata, duminica sau in timpul sarbatorilor legale. Exceptie sunt tipurile de carduri Loyalty si VIP, care sunt valabile de luni pana duminica, pe tot parcursul sezonului.

Casieria se afla la intrare, in cladirea de acces a parcului. De acolo poti achizitiona biletele de intrare si poti cere mai multe informatii despre Water Park Otopeni.

Da, chiar la intrarea in parc, in cladirea din partea dreapta exista un punct de prim-ajutor asistat de personal calificat gata oricand sa-ti sara in ajutor.