Termeni și condiții

 

  1. Dispoziții generale

Termenii stabilesc modul în care puteți utiliza website-ul https://waterpark.ro și achiziționa bilete de pe acesta. Website-ul https://waterpark.ro este deținut de către RIN HOSPITALITY COMPANY S.R.L., persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, str. Traian, nr. 55, sector 3, cam 010, parter, având C.U.I. RO 23733531 , inregistrat la Reg. Com sub nr. J40/ 12175/ 22.10.2012 („Societatea”).

 

Documentul acesta, împreună cu toate celelalte documente la care facem referire reprezintă ceea ce vom denumi generic ”Termeni și condiții” sau ”Termenii”, adică regulile care vor reglementa raporturile juridice dintre noi, în calitate de prestator de servicii și dumneavoastră în calitate de utilizator al website-ului https://waterpark.ro și/sau achizitor de bilete. Astfel, Termenii și condițiile reprezintă condițiile de achiziționare a biletelor online și constituie contractul care guvernează raporturile juridice dintre Societate și achizitorii de bilete.

 

Vă recomandăm să citiți integral prezenții Termeni înainte de a decide dacă îi acceptați și continuați procesul de utilizare a site-ului și achiziționarea de bilete.

Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre prevederile Termenilor sau a Politicii de confidențialitate și Politicii Cookies, vă rugăm să nu accesați, navigați sau utilizați website-ul https://waterpark.ro și să nu achiziționați bilete.

DÂND CLICK PE BUTONUL „SUNT DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE” LA ACHIZIȚIONAREA BILETELOR, SUNTEȚI DE ACORD CU ACHIZIȚIONARE BILETELOR ÎN CONDIȚIILE MENȚIONATE ÎN PREZENȚII TERMENI ȘI CONDIȚII.

 

Pentru a asigura respectarea Termenilor și Condițiilor, Utilizatorii trebuie sa verifice la momentul fiecărei accesări website-ul https://waterpark.ro termenii și condițiile de utilizare. Dacă alegeți să omiteți să analizați Termenii și Condițiile, dar utilizați website-ul https://waterpark.ro și/sau veți achiziționa bilete vom considera ca ați acceptat acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestora).

 

Prin achiziționarea de bilete confirmați că aveți 18 ani împliniți și că nu v-a fost interzis dreptul de a achiziționa servicii de genul celui oferit de către Societate.

 

  1. Definiții

Termenii utilizați în prezentul document vor avea următoarele semnificații:

Cumpărător – poate fi orice persoana fizica în vârstă de minim 18 ani care cumpără Bilete sau persoană juridică;

Conținut  - include: (i) toate informațiile de pe Website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic, inclusiv, fără a se limita la texte, imagini, înregistrări video, înregistrări audio, texte, desene, etc; (ii) conținutul oricărui e-mail trimis Clientului de către Furnizor prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

Coșul meu – secțiune de pe site care permite Cumpărătorului să adauge Biletele pe care dorește să le achiziționeze;

 

Bilet - Documentul achiziționat atât online cat si la casieriile Parcului, accesul Clienților în incinta Parcului făcând-se exclusiv în baza Biletului (sau a unei invitații speciale emise în acest sens de către Societate).

Magazin Online – magazinul online operat de  RIN HOSPITALITY COMPANY S.R.L in cadrul website-ului https://waterpark.ro;

WaterPark Otopeni sau Parcul– Parc acvatic din București situat în Calea Bucureștilor 255A, Otopeni;

 Jeton - Dispozitivul pe care fiecare vizitator îl primeste la casieria Parcului în cazul achitării biletului la casieria Parcului și permite intrarea in Parc.

Codul QR – Codul care se regăsește pe biletele achiziționate online.

Părinți/Tutori/Reprezentant Legal - Persoana adulta ce însoțește Minorul si care va fi răspunzătoare de minorul respectiv si de supravegherea unui Minor sau de o persoana pentru care, în conformitate cu prevederile legale, este necesara asistența/supravegherea (de exemplu in cazul persoanelor cu handicap sau nevoile speciale).

Aceasta persoana este răspunzătoare pentru orice prejudiciu cauzat de catre Minorul pe care îl însoțește sau persoana încredințată in grija sa, in conformitate cu prevederile legale aplicabile precum si de orice prejudiciu sau vatamare suferita de persoana pe care o insoteste.

Echipament Informatic înseamnă un echipament informatic prin care poate fi accesat site-ul web https://waterpark.ro;

Societatea  sau Vânzătorul înseamnă RIN HOSPITALITY COMPANY S.R.L., persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, str. Traian, nr. 55, sector 3, cam 010, parter, având C.U.I. RO 23733531, înregistrat la Reg. Com sub nr. J40/ 12175/ 22.10.2012;

Tranzacție înseamnă operațiunea de plată efectuată de către Cumpărător pentru achiziționarea Biletului;

Termeni și condiții sau Termenii reprezintă prezenții termeni și condiții;

Utilizator înseamnă orice persoană fizică, în vârstă de cel puțin 18 ani, având capacitate deplină de exercițiu, care utilizează site-ul web https://waterpark.ro;

Contract – reprezintă contractul la distanta încheiat intre Cumpărător si Vânzătorul, fără prezenta fizica simultana a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Utilizator, prin care Utilizatorul transmite Societății prin intermediul Website-ului, intenția sa de a achiziționa Bilete de pe Website.

Website – domeniul https://waterpark.ro și subdomeniile acestuia.

  1. Achiziționarea de Bilete

3.1. Ofertele de  Bilete din Magazinul Online nu constituie încă o ofertă cu forță juridică obligatorie, ci doar o invitație către Utilizator de a comanda unul din Bilete.

3.2. Pentru motive justificate Societatea își rezervă dreptul de a restricționa accesul Utilizatorului in vederea efectuării unei Comenzi si/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Clientului pe Website, acțiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Societatea. Pentru orice întrebări în legătură cu această restricționare, Clientul se poate adresa Societății la adresa de e-mail contact@waterpark.ro.

3.3  Societatea își rezervă dreptul de a cere clienților introducerea manuală a unor coduri de validare de tip captcha, în vedere protejării informației din cadrul Website-ului.

3.4  Prin selectarea butonului ”Bilete” clientul poate să aleagă tipul de Bilete pe care dorește să le comande selectând detalii precum: perioada vizitată (sâmbătă-duminică/sărbători legale sau luni-vineri), tipul biletului (adulți, copiii, persoane cu dezabilități, seniori etc.) și numărul de oaspeți. Pasul următor necesită adăugarea Biletelor în coșul de cumpărături, unde apar toate Biletele selectate și unde Cumpărătorul poate face ultimele modificări. La acest pas, Clientul are să continue procesul de comandă fără a își face un cont. Pasul următor îl reprezintă introducerea datelor de identificare și de contact (nume și prenume, număr de telefon, adresa de e-mail, datele necesare în vederea facturării – adresă, municipiu/localitate și orice informații suplimentare pe care Cumpărătorul le consideră esențiale). Înainte de pasul final și trimiterea comenzii, clientul trebuie să fie de acord cu Termenii și Condițiile Magazinului Online precum și cu Politica de Confidențialitate. După acest pas, clientul este trimis la pasul următor, la procesul de plată. Comanda este confirmată printr-un e-mail trimis la adresa furnizată de către Cumpărător care conține toate detaliile produselor și serviciilor achiziționate. În ce privește contractul de cumpărare a unor produse și/sau servicii, exprimarea de către dumneavoastră a consimțământului final prin realizarea plăți, dă naștere unei oferte de cumpărare efectuate de dumneavoastră către Societate, având ca obiect furnizarea unor servicii, conform prezenților Termeni și Condiții.

3.5. Societatea poate anula comanda efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate acestuia, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă și fără ca vreo parte sa poată sa pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

  • (i). neacceptarea de către banca emitentă a cardului Clientului, a Tranzacției, în cazul plății online;
  • (ii). invalidarea Tranzacției de către procesatorul de plăți al Societății, EuPlatesc.ro;
  • (iii). datele furnizate de către client în Magazinul Online sunt incomplete și/sau incorecte;
  • (iv). fraudă și alte motive prevăzute de lege.

3.6. După ce Cumpărătorul a transmis comanda, Societatea va notifica Cumpărătorului detaliile comenzii. Menționăm că notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea comenzii. Aceasta notificare se va face electronic (afișare sau e-mail).

3.7.  Ulterior, dacă comanda este acceptată Societatea va trimite Cumpărătorului un e-mail în care sunt cuprinse toate detaliile Comenzii precum și confirmarea acceptării Comenzii de către Societate. Contractul se considera încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Client, prin intermediul poștei electronice, a notificării de acceptare și expediere a Comenzii.

3.8.  Vă aducem la cunoștință faptul că achiziționarea de Bilete, vă dă dreptul de a utiliza serviciile și oferite de Societate în cadrul WaterPark Otopeni. Este interzis să revindeți Biletele sau să le oferiți unor terțe persoane spre revânzare.

3.9.  Achiziționarea Biletului nu oferă garanția disponibilității serviciilor la orice dată, ci vă dă dreptul de a beneficia de servicii în limita locurilor disponibile.

3.10.Prin achiziționarea Biletului, dumneavoastră, în calitate de vizitator al WaterPark Otopeni (inclusiv al spațiile adiacente și inclusiv parcarea), vă exprimați consimțământul privind ”Regulament de ordine interioară” disponibil la adresa (https://waterpark.ro/regulament/ ) și vă obligați să respectați necondiționat toate regulile prevăzute în Regulamentul menționat. Regulamentul este parte integrantă din prezenții Termenii și Condiții și prin acceptarea Termenilor și Condițiilor vă obligați la respectarea acestuia.

3.11.Societatea nu livrează biletele în format fizic. Biletele sunt transmise Cumpărătorului în format electronic, prin e-mail și conțin un Cod QR.

3.12. Persoanele care achiziționează Bilete online vor avea culoar de acces separat, Codul QR al fiecărui bilet urmând să fie scanat de personalul Societății. Astfel, pentru a li se putea permite accesul în Parc persoanelor care au achiziționat Bilete online este necesar să dețină codul QR în ziua prezentei lor în Parc, fie pe telefon, fie în format print, precum și documente doveditoare pentru categoria de bilete selectată (carnet elev, carnet student, încadrare dizabilitate, certificat de naștere etc).

3.13 În situația în care persoana care achiziționat Biletul nu poate prezenta documentele necesare pentru categoria de bilete din care face parte Biletul achiziționat, conform punctului 3.12 de mai sus, pentru a putea intra în Parc va fi necesar să achite diferența de preț până la categoria adult, Societatea rezervând-și dreptul de a-i refuza accesul.

  1. Plata Biletelor
  • Toate prețurile sunt prețuri finale și includ cota de TVA legală. Sunt valabile prețurile de pe Website afișate în momentul Comenzii la secțiunea de Bilete.
  • Plata Comenzii se face poate face exclusiv prin card bancar. În vederea procesării plății, Cumpărătorul va fi redirecționat către fereastra de plată (în pagina de internet a procesatorului de plăți EuPlătesc). Mai multe informații cu privire la procesatorul de plăți le regăsiți pe pagina de internet https://www.euplatesc.ro. Vă aducem la cunoștință ca Societatea nu vă va reține datele cardului bancar, întreaga răspundere cu privire la modul în care se procesează plata aparținând procesatorului de plăți EuPlătesc.
  • Pentru orice nelămuriri legate de plata dumneavoastră ne puteți contacta pe adresa de e-mail contact@waterpark.ro.
  • Societatea emite factura fiscală tuturor persoanelor fizice și juridice, automat, în momentul confirmării plății efectuate/ziua următoare.
  • Prin plata Biletelor, persoana fizică sau după caz, persoana juridică își exprimă acordul să primească facturile în format electronic prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail aferentă contului.

 

  1. Retragere Persoane Fizice
  • Persoanele fizice vor avea dreptul de a se retrage din contract într-un termen de maxim 14 (paisprezece) zile de la data achiziționării Biletului, dar nu mai târziu de data vizitei.
  • Pentru a vă exercita dreptul de retragere puteți trimite solicitarea la adresa de e-mail contact@waterpark.ro., cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Pentru a respecta termenul-limită de retragere, este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.
  • În cazul exercitării dreptului de retragere, Biletele urmează se fie anulate de către Societate.
  • Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială. Nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.
  1. Limite de acces și utilizare a Website-ului
    • Utilizatorul va folosi pentru accesarea și utilizarea Website-ului propriile sale Echipamente Informatice și conexiune la Internet. Deși Societatea a depus eforturi pentru asigurarea accesibilității și utilizării Website-ului. Societatea nu răspunde pentru compatibilitatea Echipamentelor Informatice sau calitatea rețelei de internet folosite de către Utilizator.
    • În utilizarea Website-ului, Utilizatorul este de acord să nu: (i) utilizeze Website-ului pentru a trimite junk e-mail, spam, mesaje în lanț, scheme piramidale sau orice alte mesaje nesolicitate, comerciale sau în alt mod; (ii) afișeze, transmită, publice, distribuie sau difuzeze materiale sau informații care sunt defăimătoare, ilegale, obscene, indecente, amenințătoare, abuzive, de harțuire sau ilegale; (iii) afișeze, transmită, publice, distribuie sau difuzeze materiale sau informații care ar putea incita la discriminare, ură sau violență față de orice persoană sau un grup, pe criterii de rasă, religie, handicap, naționalitate sau în alt mod ilegal; (iv) amenințe, abuzeze, perturbe sau să încalce în orice mod drepturile legale (inclusiv drepturile la intimitate) ale altor persoane; (v) utilizeze orice informații sau materiale în orice manieră care încalcă un drept de autor, brevet, marcă comercială sau alt drept de proprietate ale oricărei persoane; (vi) să prezinte ca având o altă identitate în scopul de a înșela ori induce în eroare alte persoane; (x) încalce legile sau regulamentele în vigoare

 

Orice încălcare a acestor limitări poate duce la blocarea accesului la Website-ului a Utilizatorului precum și, după caz, la sesizarea organelor în drept pentru aplicarea sancțiunilor contravenționale sau penale. Aceleași prevederi se aplică și tentativei

 

  1. Declarațiile Utilizatorilor

La momentul achiziționării Biletelor, declarați și garantați următoarele:

  • că aveți peste 18 ani și aveți dreptul, autoritatea și capacitatea deplină de exercițiu în vederea achiziționării de Bilete;
  • vă asumați întreaga răspundere pentru cazul în care adresa de e-mail sau datele de contact sunt introduse sunt greșite;
  • că nu veți falsifica sau oferi informații eronate despre identitatea sau intențiile dumneavoastră în legătură cu achiziționarea Biletelor;
  • că nu veți transmite, distribui sau oferi orice informații sau materiale care sunt în tot sau în parte ilegale, false, frauduloase sau inadecvate, ofensatoare sau care încalcă ordinea publică și bunele moravuri;
  • sa vă asigurați ca orice date furnizate sunt corecte și complete;
  • că nu veți încălca orice drept prevăzut prin lege, drepturi de proprietate, drepturi intangibile, dreptul privind confidențialitatea sau datele cu caracter personal ale altora.
  • că ați fost informat în mod clar și inteligibil cu privire la dreptul dvs. de retragere în cazul în care sunteți Utilizator persoană fizică.

 

  1. Legături către site-uri ale unor terțe părți

8.1  Societatea poate include legături (link-uri) către site-uri ale unor terțe părți care sunt controlate și întreținute de către alte persoane. Orice legătură către/la alte site-uri nu este o aprobare a acestora și Utilizatorul declară ca este de acord ca Societatea, și oricare dintre entitățile asociate cu Societatea, inclusiv orice angajat, director sau administrator al lor, nu va fi ținut răspunzător pentru conținutul sau disponibilitatea oricăruia dintre respectivele site-uri.

  1. Declinarea și limitarea răspunderii

9.1. Utilizarea Website-ului se face în condițiile prezente și "CA ATARE", respectiv "AȘA CUM ESTE DISPONIBIL", fără nicio reprezentare sau aprobare și fără vreo garanție, fie ea expresă sau implicită. 

9.2. Societatea, inclusiv orice angajat, director sau administrator al acestora, nu vor fi răspunzători pentru nicio pierdere directă, indirectă sau aferentă și pentru niciun fel de prejudiciu (incluzând, fără a se limita la: pierderea de date, venituri sau profituri de orice fel decurgând din sau în legătură cu utilizarea Website-ului.

9.3. Societatea își rezervă dreptul de a refuza Utilizatorului oricând accesul la Website și de a nu răspunde pentru utilizarea neautorizată/frauduloasă a Website-ului.

  1. Despăgubiri

10.1 Prin utilizarea Website-ului, Utilizatorul își exprimă acordul să despăgubească și să exonereze de răspundere Societatea, inclusiv orice angajat, director sau administrator al lor, în legătură cu orice încălcare a Termenilor și Condițiilor pe care Utilizatorul o săvârșește, ca și în legătură cu orice pretenție sau cerere împotriva Societății, inclusiv a angajaților, directorilor sau administratorilor acestora făcută de către o terță parte și care decurge din utilizarea neconformă de către Utilizator a Website-ului, incluzând, fără limitare, toate cererile, acțiunile, procedurile, pierderile, daunele-interese, costurile, cheltuielile (inclusiv costurile rezonabile și cheltuieli legale), oricum ar fi suferite sau suportate de către Societate.

  1. Drepturi de autor și de proprietate intelectuală

11.1 Societatea deține drepturile de autor și toate celelalte drepturi de proprietate intelectuală cu privire     la Website incluzând dar nelimitând-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia inclusiv conținutul Website-ului, iar Utilizatorii nu vor disputa sau contesta, direct sau indirect, în timpul desfășurării relațiilor contractuale și după încetarea contractului, oricare din aceste drepturi ale Societății și nici validitatea acestora.

11.2.Utilizatorii nu vor înregistra la nicio instituție/autoritate/organism național sau internațional, în mod direct sau indirect, sub nicio circumstanță, fără aprobarea expresă prealabilă a Societății, mărci, denumiri, domenii de internet, firme, logo-uri, drepturi de autor sau orice alte drepturi de proprietate intelectuală, precum și orice alte derivate ale acestora deținute de Societate sau terțe părți care au acordat Societății o licență de utilizare. Această obligație este esențială, astfel încât, în caz de încălcare a acesteia de către un Utilizator sau terță parte, oricare dintre aceștia va transfera sau cesiona imediat către Societate drepturile derivate din această înregistrare și va plăti eventualele daune cauzate Societății. Numele produselor, brandurile, logourile, siglele și numele de companii sunt mărci înregistrate ale deținătorilor respectivi.

11.3 Niciun conținut transmis către Utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobândit de acesta prin accesare și/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuala din partea Societății și/sau al angajatului/colaboratorului Societății care a mijlocit transferul de conținut, în cazul în care aceasta există, față de respectivul conținut.

 

  1. Forță Majoră și Caz Fortuit

12.1 Daca oricare dintre clauzele acestor Termeni și Condiții va fi declarată de către o instanță competenta ca invalida, ilegala sau inaplicabila din orice motiv, respectiva clauza (orice termen/condiție) va fi înlăturat(ă) iar restul clauzelor (termenilor și condițiilor) vor rămâne în vigoare, continuând să producă efecte, fiind obligatorii și executorii. În cazul unei astfel de nulități, clauzele, termenii și/sau condițiile anulate vor fi înlocuiți/înlocuite cu alții/altele adecvate în termen de 10 (zece) zile lucrătoare de la data la care hotărârea judecătorească de declarare a nulității produce efecte juridice.

12.2 Societatea nu este răspunzătoare față de Utilizator pentru neîndeplinirea oricărei obligații în caz de forță majoră/caz fortuit și în general în cazul unui eveniment care este dincolo de controlul sau, cât și pentru operarea și conexiunea altor rețele naționale sau străine și pentru activitățile și acțiunile lor în general.

12.3 Caz de forță majoră/de caz fortuit poate fi, de exemplu dar nu limitativ: masuri legale în situații de greva, de asemenea și atunci când survin în cadrul unor companii terțe, măsuri oficiale luate de autorități, defecțiunea rețelelor de comunicații și a portalurilor altor furnizori, perturbări privitoare la operatorii de rețea și alte defecțiuni, de asemenea în cazul în care astfel de evenimente survin la nivel de subcontractanți, sub-furnizori și subcontractanții acestora, , stare de război (fie declarat sau nu), conflict armat, revoluție, insurecție, acțiuni sau amenințări militare sau teroriste, sabotaj, tulburări civile, greve sau alte acțiuni în câmpul muncii, legi, regulamente, decizii sau directive, catastrofe naturale, cutremur, incendiu, explozie, tulburări solare sau meteorologice, urgențe publice, pandemie, măsuri luate ca urmare a instituirii stării de urgență sau de alertă de către autoritățile din România/alte state sau orice altă întâmplare, care este dincolo de controlul băncii.

12.4 Daca în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii evenimentului de forță majoră/caz fortuit, respectivul eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

  1. Procedura de rezolvare a reclamațiilor

13.1 Orice nemulțumire/problemă legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru sau aspecte legate de comanda efectuată și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, fie telefonic la numărul afișat pe Website fie prin e-mail la adresa contact@waterpark.ro.

13.2 Nemulțumirea/problema dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de e-mail menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a acesteia, în termen de cel mult 7 zile lucrătoare.

13.3Utilizatorii declară că sunt de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus Societăți prin aceste acțiuni.

 

  1. Fraudă

14.1 Societatea nu solicita Utilizatorilor prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informații referitoare la date confidențiale de tip conturi/carduri bancare sau parole personale.

14.2 Utilizatorul își asumă întreaga responsabilitate pentru divulgarea unui terț a datelor sale confidențiale.

14.3 Societatea își declina orice responsabilitate, în situația în care un Utilizator ar fi/ este prejudiciat sub orice forma de către un terț care ar pretinde ca este/reprezintă interesele Societății. Utilizatorul va informa Societatea asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact indicate de Societatea.

14.4 Comunicările realizate de către Societate prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) conțin datele de identificare complete și conforme ale expeditorului sau legături către acestea, la data transmiterii conținutului.

 

  1. Legea aplicabilă și instanța de judecată

15.1 Acești Termeni și Condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din Romania, iar orice dispute sau litigii dintre părți în legătură cu acesta vor fi soluționate pe cale amiabilă, iar dacă acest lucru nu este posibil de către de instanțele judecătorești competente de la sediul social al Societăți.

  1. Modificarea și actualizarea termenilor si condițiilor

16.1 Societatea își rezervă dreptul de a modifica periodic Termenii și Condițiile, precum și orice alți termeni și condiții speciali afișați pe Website-ul https://waterpark.ro. Modificările vor intra în vigoare în momentul în care Societatea publică respectivele condiții actualizate pe Website-ul https://waterpark.ro. Accesarea în continuare a Website-ul https://waterpark.ro și/sau achiziționarea de bilete după respectiva publicare constituie acordul Utilizatorului de a respecta condițiile modificate.

16.2 Menționăm că persoanele fizice beneficiare a serviciilor Societății, în calitate de consumatori, au dreptul de a informa Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (”ANPC”) despre eventualele nemulțumiri la adresa serviciilor noastre, regăsind datele ANPC pe site-ul https://anpc.ro/.